A&O consultancy

Over mij

Renske Krispijn- Brakband MSc CMC

Gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige

'The best teachers show you where to look, but don't tell you what to see.'
- Alexandra K.Trenfor

profiel

“Een goede adviseur is voor mij een stimulerende professional die in staat is de verbinding te zoeken met de organisatie en de mensen en processen hierin.”

Arbeid, gezondheid en veiligheid

Ik ben jarenlang actief geweest in een adviesfunctie op het vlak van HRM, waarbij ik me de laatste jaren heb gespecialiseerd in de thema’s arbeid, gezondheid en veiligheid. Ik focus hierbij bij voorkeur preventief op de kwaliteit van arbeid in brede zin.

De opleiding tot arbeids-en organisatiedeskundige volgde ik naast mijn baan en een gezin met twee jonge kinderen. Ik ben cum laude geslaagd. Dit zegt iets over mijn gedrevenheid en passie voor het vak.

Ik ben in staat de verbinding te zoeken met de organisatie en de mensen en processen hierin en zoek continue naar kansen ter verbetering. Niet omdat er niet goed gewerkt wordt, maar omdat dit mens en organisatie in staat stelt om flexibel te blijven inspelen op veranderende omstandigheden. Ik beschik over een helikopterview en ben goed in staat om op allerlei gebieden binnen het HR domein snel een analyse te maken van de situatie. Dit zet ik om naar een concreet plan met een sterke focus op het te behalen resultaat. Ik probeer hierin de mensen mee te nemen door hen uit te dagen het beste uit henzelf te halen. Dit alles op basis van wederzijds vertrouwen, een open dialoog en respect voor ieders standpunten.

A&O consultancy ©  | kvk: 70423946